Större och bättre lokaler öppnar söndagen den 21 september 13:00 i Boländerna!

Just nu håller Helping Hand på att flytta från Fyrislund till Boländerna. Lokalerna är större och bättre på alla sätt och vis. Nu får vi plats med mycket mer saker i de större lokalerna. Markplan gör det enkelt att både skänka gåvor och köpa fynd och ta med sig från butiken. Ett mysigt cafe i ljusa och luftiga lokaler! Vi kommer att öppna någon gång under september i den nya lokalen på Bolandsgatan 17 (Granne med Plantagen, Biltema och Jysk). Följ oss gärna på facebook och Instagram för mer information (HelpingHandUppsala)Det går bra att skänka saker innan vi har öppnat butiken i Boländerna!

Kom till baksidan av vår butik om du vill skänka möbler, saker, kläder mm som du inte längre behöver.Second Hand som hjälper


Helping Hand har två second hand-butiker i Uppsala. En i Boländerna och en i city. Butiken i city ligger på Kungsängsgatan 20 och har två våningar fyllda med kläder, skor, accessoarer, porslin, textil och audio. Butiken på Bolandsgatan 17 är en av de största second hand-butiker som finns i Uppsala. Här har vi massor med varor från olika tidsperioder. Möbler och textiler med härlig retrokänsla. Vintagekläder till mycket bra priser. Dessutom har vi ett café där du kan sitta ned i lugn och ro och läsa en bok, eller bara umgås. I butiken säljs begagnade varor som kläder och skor, möbler och inredning, textil och husgeråd, glas och porslin, film och musik, böcker, tavlor, sportartiklar och leksaker. Butiken fylls på med nyheter varje dag. Varorna som säljs är gåvor från människor och företag, i första hand från Uppsalatrakten. Tack vare alla generösa människor som skänker gåvor eller handlar i butiken, bidrar de till att vi kan hjälpa människor i nöd.
Välkommen till vår butik eller fika i vårt café!Öppettider:
Boländerna: ti, to 12-19, lö 10-16
City: ti-fre 11-18, lö 11-15
Rundvandring!
Följ med på en rundvandring i butiken!
Välkommen!
till vårt café